top of page

Vreau o schimbare!


Trăim vremuri în care monotonia este la ea acasă. Societatea şi-a rezervat dreptul de a ne fura procente din timpul liber, încât am ajuns să supravieţuim între casă şi serviciu. Lipsa banilor duce la muncă în plus, iar casa trebuie îngrijită. Majoritatea dintre noi ne confruntăm cu aşa ceva.


Însă, vreau o schimbare! Vreau o schimbare în viaţa mea, în viaţa ta şi în vieţile tuturor. Întrebarea este ce putem face în afara faptului de a ne plânge şi de a nu ne obosi mai mult. Cu toţii ne dorim o evadare pentru o perioadă mai lungă de timp, dar reţinerile sunt mai puternice.


Cu toate acestea putem zilnic să ne aducem schimbări în viaţă, pentru a mai evita din monotonie. Încă de dimineaţă, ne putem trezi mai devreme sau mai târziu faţă de obicei, putem savura cafea cu frişcă sau scorţişoară, de data aceasta. De asemenea, ne putem schimba drumul spre serviciu şi putem să ne oprim din când în când să mai observăm un pom înflorit, să mai simţim o adiere de vânt, să respirăm adânc şi să ne încărcăm cu energie pozitivă. Putem condimenta munca de zi cu zi şi să ne răsplătim pentru fiecare mică reuşită.


Sunt mii de schimbări pe care le putem face, important este să ni le dorim şi să ne axăm pe orice mică transformare ce ne produce o bună vibraţie. Trebuie doar să ne dorim schimbarea!

bottom of page