top of page

Iubirea are gust!



Lumea funcţionează după foarte multe legi, dar cea mai importantă este iubirea. Totul este roz şi frumos când iubirea îţi invadează propriul teritoriu. Găseşti fericire în cele mai simple şi mărunte fenomene. La orice pas, totul este la înălţime maximă şi vibraţiile fenomenului se extind indiferent de diverse situaţii. Te ridici pe cele mai mari culmi şi ai curajul să urci orice munte.


Însă ce se întâmplă atunci când iubirea nu este răsplătită cu iubire şi te întrebi de ce îşi permite iubirea să pună stăpânire pe tine? Care este rostul iubirii şi de ce nu o poţi controla? În astfel de momente te macină fel şi fel de întrebări, însă trebuie să pui accentul pe iubire şi nu pe faptul de ce există această senzaţie?


Dacă eşti acaparat de iubire, trebuie să fii mândru că te-a invadat. Trebuie să nu păstrezi lângă tine cu forţa, ci să dai libertatea de a zbura, pentru că îţi poate face mai mult rău. Nu se poate defini suprem acel sentiment când în suflet este şi furtună. Singura latură adevărata este atunci când există puritate, nu un conglomerat de sentimente.


Iubirea are gust, depinde doar ce gust îi dai tu!


bottom of page