top of page

Împlinirea de sine!


Cu toţii ne dorim să aflăm care este scopul vieţii. Ani la rând, generaţii de generaţii parcurgem etape importante: şcoala, casătorie, copii. Însă viaţa înseamnă doar să trecem prin nişte evenimente speciale ce ţin mai mult de trup?

Viaţa este despre suflet, despre faptul că sufletul vrea să trăiască, să experimenteze cât mai multe pe acest pământ. Iar atunci când gândurile bune îţi controlează viaţa şi te axezi pe dorinţele tale ajungi să trăieşti sentimentul de împlinire de sine. Un sentiment care merită trăit intens şi cât mai des.

Acest sentiment devine unic si absolut în momentul în care alegi să trăieşti altfel decât ceilalţi. Şi anume trăieşti pentru tine, pentru sufletul tău, pentru liniştea şi pacea ta interioară – care nu se compară cu nimic şi nu trăieşti pentru carieră, bani, putere asupra celorlalţi. Şi cel mai important trăieşti din şi cu iubire.

Dacă pentru tine să fii împlinit înseamnă să te bucuri de lucruri mărunte, să trăieşti intens fiecare clipă şi cândva să te gândeşti că nu ai trăit degeaba, că ai realizat tot ce ţi-ai propus, înseamnă că drumul tău este cel bun şi trăieşti o viaţă la pozitiv.

Felicitări că ai ales să fii diferit!

bottom of page