top of page

CONFERINTA LA SIBIU „Gestionarea asertivă a comportamentelor dificile ale copilului”.

Asociaţia pentru formare şi dezvoltare continuă Cluj, în parteneriat cu Hotelul Continental Forum Sibiu, organizează conferinta „Gestionarea asertivă a comportamentelor dificile ale copilului”.

Conferinta face parte din proiectul national educativ „Un părinte mai bun”, sustinut si coordonat de psihologul si psihoterapeutul Irina Petrea, cunoscută din emisiunile de televiziune „Supernanny” „Copii contra părinti” si „Cei 7 ani de acasa”, cunoscută insa si din cărtile, publicatiile si articolele sale.

Comportamentele dificile ale copiilor pot fi gestionate corect si benefic pentru copil si pentru relatia părinte-copil-profesor. Si nici măcar nu este greu!

Vino să descoperi cât de simplu si de eficient poate să fie alături de psihoterapeutul Irina Petrea la conferinta pe care o va sustine în data de 17 Martie 2015, începând cu orele 17:30 la Sibiu.

Adu cu tine întrebările tale si experientele tale de părinte, de educator sau profesor si de copil al părintilor tăi si împărtăseste-le Irinei si tuturor participantilor. Cu sigurantă, experientele tale sunt unice chiar dacă seamănă cu ale altora. Cu certitudine, toată lumea va avea de beneficiat dacă tu le împărtăsesti. Dăm întâlnire nu doar părintilor, ci si viitorilor părinti sibieni, precum si cadrelor didactice sau persoanelor care au în îngrijire copii. Pe toti acestia îi invităm să ne fie alături în proiectul “Un parinte mai bun” la Sibiu, proiect în care IRINA PETREA se implică activ încă din anul 2012.

Locatie: Hotel Continental Forum

Data: 17 Martie 2015

Ora: 17:30

Durată intalnire: ~ 3 ore

Investitie: 45 lei/persoana (aceasta taxa ne permite sa acoperim cheltuielile de logistica aferente unei astfel de conferinte)

* cadrele didactice beneficiaza de reducere, investitia necesară fiind de 40 de lei.

Se eliberează la cerere si adeverinte de participare.

bottom of page