top of page

Răbdare, răbdare, răbdare!


Ai răbdare!

De foarte multe ori am primit acest sfat şi parcă de fiecare dată ne împiedicăm de această stăpânire. Vrem acum, în acest moment, să ni se întâmple ceea ce ne dorim.

Suferim de această boală încă din copilărie. Nu avem răbdare să creştem, să ne bucurăm de toate, dar la timpul lor, vrem să grăbim lucrurile şi în momentul în care am ajuns să atingem visul, realizăm că am vrea să dăm timpul înapoi.

Uităm să avem răbdare, iar dacă ne este amintit acest lucru, interpretăm ca şi cum cineva ne arată defectul şi asociem cuvântul doar cu aşteptarea. Dar a avea răbdare, nu înseamnă să aştepţi şi să tot aştepţi, ci să speri cu o atitudine pozitivă. Să ai curajul să aştepţi, cu speranţa în suflet este cea mai mare virtute.

De asemenea, a avea răbdare înseamnă a-ţi dori să trăieşti în prezent şi acum să-ţi construieşti fericirea. De ce să alegi să-ţi trăieşti viitorul, când nu ţi-l cunoşti?

Fii răbdător şi fii prezent în prezentul tău!

Să ai puterea să ai răbdare reprezintă o victorie în plus, iar dacă reţii că răbdarea nu este amară, ci este speranţă vie, ajungi să atingi o culme a înţelepciunii. Înarmeaza-te cu răbdare şi vei dobândi o forţă fără egal.

Dă sens vieţii tale şi nu muta munţii din loc, ci ai răbdare să se mute singuri!

bottom of page