top of page

Începuturile sunt pline de magie!

Începuturile sunt pline de magie! (Herman Hesse)

Un nou an, un nou început, noi speranţe! Aşa gândim şi aşa transmitem mai departe la sfârşitul fiecărui an. Suntem optimişti că viaţa parcă ne surâde cu încă un an şi ne bucurăm alături de cei dragi. Însă, de ce trebuie să avem gânduri frumoase doar la început de an şi de ce speranţele trebuie să fie doar pentru la anul?

Fiecare clipă e preţioasă şi trebuie să aibă sens, indiferent de ce urmează. Ieşi din mintea ta şi creează pasiune pentru optimismul zilnic. Lasă vibraţia zâmbetului să pună stăpânire pe orice umbră de urâciune din jurul tău.


Există o magie specială în tot ceea ce facem, important este să o vedem şi să atragem emoţii puternice. Nu trebuie să aşteptăm începuturi pentru a ne înălţa spiritul sau a deveni liberi, ci trebuie să trăim neîncetat într-un început numai al nostru. Totul se întâmplă într-o ordine perfectă şi cu un scop anume: de a ne face să ne trăim propriul prezent, propriul debut.


Pentru orice moment iniţial este necesar să avem cel mai înalt gând şi anume, bucuria şi cel mai măreţ sentiment, dragostea. Ulterior o să găsim şi alte puncte de plecare, dar nu trebuie decât să repetăm bucuria şi dragostea.

Fii curcubeul începutului tău!

bottom of page