top of page

Acum e rândul tău!


Iniţial am realizat că avem de făcut o alegere: fie trăim într-o lume în care oamenii se implică pentru a îmbunătăţi lucrurile şi pentru a recupera normalitatea, fie trăim într-o lume în care oamenilor nu le pasă de nimic. Noi am decis să trăim în cea dintâi!

Şi astfel a apărut în 2011, Programul Educaţional Internaţional „Viaţa la Pozitiv”. Acesta doreşte să fie un posibil răspuns la umbrele realităţilor contemporane, carenţe comportamentale, derapaje morale, lipsa de apetit pentru o utilă dezvoltare personală. Înseamnă oameni care au puterea de a face lucrurile să meargă. Înseamnă prieteni care şi-au dat mâna pentru o cauză ce trebuie să continue din dorinţa de a deveni fiecare dintre noi un Om mai bun. Înseamnă preocupări pozitive la aspect de gând, intenţie şi acţiune. Înseamnă formarea unor indivizi valoroşi pentru civilizaţia prezentului care să poată şi să vrea să dea un sens pozitiv prezenţei lor în lume. Înseamnă încăpăţânarea de a miza pe bine şi de a promova acele modele, respectiv valori, capabile să treacă proba timpului.

Viaţa la Pozitiv atenţionează că fiecare dintre noi este responsabil atât pentru calitatea capitalului uman cât şi pentru tipul de societate spre care ne îndreptăm. Arată că suntem exact ceea ce oferim. Iar ceea ce face cu adevărat diferenţa este cât de mult îţi pasă. Ridicăm Viaţa la Pozitiv la fileu…acum e rândul tău!

bottom of page