top of page

LUMEA NOASTRA


Noul IMN care promovează VIAŢA LA POZITIV este gata. S-a muncit mult la noua piesă care să reprezinte ideile în care credem, care să promoveze idealurile şi să transmită mesajele noastre. Cosmin Chelcea, autorul liniei melodice şi versurilor afirmă că "procesul de creaţie s-a întins pe o perioadă de câteva luni; au fost mai multe idei începute, până într-o zi în care, împreună cu unul dintre artişi - Greu - s-a conturat o linie de urmat. După alte zeci de zile...piesa a fost gata de prezentat colegilor...

Greu a fost prins imediat de acordurile piesei şi s-a declarat încântat de versuri. În unele zile a afirmat că a "ascultat piesa pe repeat" timp de mai multe minute şi pentru a descoperi ceva ce ar nu ar fi potrivit dar şi pentru ca s-a simţit atras de piesa.

Luana Prodea, încă de la prima audiţie a piesei a şi simţit nevoia să adauge dublaje, să o cânte aşa cum talentul ei a confirmat de multe ori în competiţii de prestigiu.

Dreya s-a alăturat recent Programului Viaţa la Pozitiv (din aprilie 2014) şi este cea de-a patra voce care va fi regăsită pe piesa "Lumea noastră". A fost încântată şi de atmosfera de la repetiţii şi de ziua de înregistrări petrecută la studioul ISAC Production din Braşov.

"Lumea noastră" este piesa care, ÎN CURÂND, va promova proiectele din cadrul Programului Educaţional Internaţional "Viaţa la Pozitiv - Positive Life" începând cu această a 5-a ediţie. Vă invităm să vă bucuraţi de ea, să o oferiţi şi altora spre audiţie şi dacă o îndrăgiţi, filmaţi-vă când o cântaţi şi daţi-ne de veste să ne bucurăm împreună!

D.M. - P.R. "Viaţa la Pozitiv"

bottom of page